De 3 stappen naar financieel succes; live uit NY

De 3 stappen naar financieel succes; live uit NY

Ik schrijf dit vanuit New Yersey, een uurtje westelijk van New York. Ik ben met 150 andere ambitieuze en succesvolle ondernemers op ProfitCon. Een conferentie waar ik alles leer over…… Winst maken. Precies. De inspiratie, strategieën, ideeën en energie is waanzinnig.

Ik deel in onderstaande video graag de 3 belangrijkste stappen die jij te zetten hebt om meer winst te maken. En denk niet te snel: Dit weet ik al. Weten is in alle eerlijkheid vrij zinloos. De kracht van deze stappen zit in de uitvoering…

Op naar een Winstgevend bedrijf!

Meer informatie over Winstgevende Plannen, vind je hier; Winstgevendeplannen.nl

Heb je vragen?
Stel ze dan hieronder, dan reageer ik altijd.

Vond je dit artikel waardevol?
Dan vind ik het super als je het wilt delen via de onderstaande sharebuttons!

6 antwoorden
 1. John
  John zegt:

  Hoi Femke,
  Inspirerende boodschap helemaal mee eens vaak is het de actie die ontbreekt. Ook het hebben van een plan en de juiste mensen om je heen hebben is essentieel voor succesvol zijn. Inmiddels die stappen genomen om succes na te streven. Nogmaals dank voor je boodschap vanuit de “States “.
  Groet, John

  Beantwoorden
 2. Marjon Nijhoff
  Marjon Nijhoff zegt:

  Dag Femke,

  Heb het boek Profit First net uit, alles al georganiseerd bij KNAB. Heel blij met je concept.

  Geef je ook lezingen voor kleinere groepen? Ik zoek een spreker voor onze ZZP groep in IJsselstein. Ergens in 2018. Zou fijn zijn zsm te weten of je dat doet en hoeveel dat kost.

  Bedankt alvast,
  Marjon

  Beantwoorden
 3. Thalia
  Thalia zegt:

  Hoi Femke,
  Na de stappen “bankrekeningen verdelen” en de “instant assessment” ben ik nu bij het stuk waar je vertelt over onderzoek naar beursgenoteerde bedrijven. Daar kom ik dus niet helemaal uit. Marketwatch.com en Google Finance geprobeerd, maar om er dan de juiste gegevens terug te krijgen na het invoeren van de term financial market overview… kun je me helpen?

  Beantwoorden
  • Femke Hogema
   Femke Hogema zegt:

   Hoi Thalia,
   Goed bezig! Vraag je af hoe relevant dit voor jou is. En als je het relevant vind, zoek dan een soortgelijk, beursgenoteerd bedrijf en ga op internet op zoek naar het jaarverslag. Maar over het algemeen adviseer ik om te kijken naar: Historische cijfers, cijfers van het huidige jaar, winstgevend plan (begroting). Wij kunnen je ook helpen, kijk dan hier: https://www.profitfirst.nl/profit-assessment/
   Succes!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.