Bestel vandaag je ticket voor de early-bird prijs! (Of bespaar je 250 euro door niet te komen?)

Bestel vandaag je ticket voor de early-bird prijs! (Of bespaar je 250 euro door niet te komen?)

‘Ja maar’, vroeg één van mijn volgers mij, ‘bespaar ik niet alvast € 250,- door níet naar je Profit First event te komen?’
En dat vond ik een goede vraag.
Ik nam er een VLOG over op.

En besluit je na het zien van het vlog dat je die paar honderd euro gráág investeert? (om hem daarna heel snel terug te verdienen!) koop dan vandaag (of uiterlijk morgen) je ticket Profit First voor de early bird prijs! Vanaf zaterdag gaat de prijs omhoog!

Vragen?
Heb je een vraag, stel je vraag dan hieronder. Dan beantwoord ik hem altijd!

Vond je dit een waardevol artikel?
Dan vind ik het super als je het wilt delen via de onderstaande sharebuttons!

5 antwoorden
 1. Petra
  Petra zegt:

  Hoi Femke,

  Ik heb het profit first webinar met veel interesse bekeken. Nu had ik net afgesproken om mijn adminstratie uit te besteden bij een boekhouder die het in cash gaat bijhouden.
  Ik wil uiteraard wel zelf grip houden op de cijfers. Is profit first dan ook te implementeren? Moet mijn boekhouder dan veel aanpassingen doen?

  Petra

  Beantwoorden
  • Femke Hogema
   Femke Hogema zegt:

   Hoi Petra,
   De boekhouding draait naast Profit First. Het zijn twee losstaande systemen. Je hebt de boekhouding nog steeds nodig voor de belastingaangifte. De boekhouder hoeft niets te veranderen – het enige wat er gebeurt is dat er een aantal zakelijke bankrekeningen bijkomen. Jouw situatie is gelijk aan de situatie van het gros van de ondernemers – dus je kunt Profit First zondermeer implementeren!
   Tot de 20e?
   Groet Femke

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.