Einde vakantie - klaar voor nieuwe plannen?

Einde vakantie – klaar voor nieuwe plannen?

Hoe was jouw zomer? Ben je weggeweest? Of heb je de hele zomer doorgewerkt? Ben je uitgerust? Weer heel erg toe aan structuur in je dag? Zin om (weer) aan de slag te gaan?

Mijn zomer was in alle eerlijkheid super relaxed. Ik heb mijn boek Winstgevende Plannen afgeschreven. Dit ligt eind oktober in de winkel! Daarnaast heb ik heel veel niks gedaan. Geweldig. Ik heb boeken gelezen, geslapen, gesport, gezwommen. Wat een rijkdom.

Dat is ook wel eens anders geweest. Ik weet nog goed dat ik me jaren geleden vooral heel veel zorgen maakte. Omdat ik me afvroeg hoe ik de zomer in financieel opzicht door ging komen. Er was gewoon te weinig geld, en geen enkel zicht op nieuw inkomen in juli en augustus. En ik nam het destijds eerlijk gezegd ook aan als een onontkoombaarheid ‘voor trainers is er in de zomer nu eenmaal niks te doen.’ Dat was dan dat. In de zomer liep ik te stressen over geld en zo was het.

Terugblikkend kan ik goed analyseren welke (denk)fouten ik maakte. Het waren er nogal wat…

 1. Mijn mindset was niet handig. Als je zeker weet dat de zomer een financieel zware tijd is, creëer je geen ruimte om oplossingen te verzinnen.
 2. Mijn verdienmodel klopte niet. Mijn verdienmodel was 100% afhankelijk van mijn uren. Als ik niet werkte, kwam er niks binnen.
 3. Ik managete mijn geld niet goed. Pijnlijk te constateren, aangezien ik toen ook al financieel expert was. Maar ik hield geen rekening met de zware zomermaanden in mijn financieel management.
 4. Ik had geen plan waarin stond wat ik moest doen om mijn doelen te realiseren. Eigenlijk was het nog erger. Ik wist niet eens precies wat mijn doelen waren. Ik deed gewoon maar wat.
 5. Ik had niet nagedacht over marketing en verkoop. Als ik iets nieuws in de aanbieding had, schreef ik snel wat mails en zette ik wat op social media en dan hoopte ik op nieuwe klanten.

Het is pijnlijk om dit zo terug te lezen. Niet gek dat dit niet werkte en dat ik hier stress van kreeg….

Hoe anders is het nu.
 • Ik weet haarfijn wat ik neer wil zetten.
 • Ik weet precies hoeveel geld ik nodig heb om mij financieel vrij te voelen.
 • Ik weet hoeveel omzet ik moet maken om mijn doelen te realiseren.
 • Ik weet hoeveel kosten daarbij komen kijken.
 • Ik manage mijn geld zodat ik mij absoluut nooit zorgen maak.
 • Ik weet wie mijn ideale klant is, en hoe ik zijn interesse wek.
 • Ik weet welke acties ik en mijn team moeten nemen om te zorgen dat ik met die klanten in gesprek raak zodat ik mijn product kan aanbieden.
 • Het leveren van mijn diensten is niet (alleen) afhankelijk van mijn persoonlijke tijd en inzet.

En weet je wat de magie hiervan is? Het is niet magisch 😉 Het creëren van je eigen succes (in vrijheid, geld, wat dat ook voor je is) is niet magisch. Het is geen toeval. Het is geen mazzel. Het is eenvoudigweg het op orde hebben van 3 dingen.

 1. De juiste mindset
 2. Het juiste plan
 3. De juiste acties

That’s it. Mindset. Plan. Actie.

Het is niet moeilijk, maar het vraagt wel werk. Mindset, Plan en Actie ontstaan namelijk niet als vanzelf op 2 september 😉
Je moet er hard aan werken. En dan nog iets – als je heel hard de verkeerde kant op rent, kom je niet daar waar je wezen wilt. Dus, het behalen van jouw succes vraagt van je dat je de juiste dingen doet.

Ik help je hier heel graag bij. En wel op 7 & 8 november a.s. Tijdens een geweldige tweedaagse training, gaan we aan de slag met jouw mindset, maken we jouw Winstgevende Plan en Marketing-& Salesplan en maken we een geweldig concreet actieplan waarin precies staat wat je iedere dag moet doen om jouw resultaten te creëren.

Ben jij er klaar voor?

Top! Reserveer 7 & 8 november in je agenda. Je gaat super praktisch aan de slag om van jouw dromen en doelen een concreet plan te maken, waarin staat hoeveel je gaat verdienen met je plannen. Vervolgens breng je jouw marketingfunnel in kaart en weet je op welke wijze je jouw diensten en producten in de markt gaat zetten. Tot slot maak je een actieplan. Op vrijdagmiddag 8 november weet jij precies wat je in 2020 van dag tot dag te doen staat om jouw plannen te realiseren.

Succes is geen toeval. Succes creëer je door hebben van een goed plan wat je stap voor stap uitvoert.

Ben jij er klaar voor om je eigen succes te creëren?

Ja ik kom op 7 en 8 november naar Winstgevende Plannen!

Wacht niet te lang met het reserveren van je stoel – in de presale zijn de helft van de beschikbare tickets al verkocht.
De early bird prijs geldt tot en met maandag 30 september! Daarna gaat de prijs omhoog.


Heb je nog vragen?
Mail ons gerust op team@profitfirst.nl en we helpen je verder!

Vond je dit artikel waardevol?
Wil je het dan delen op Facebook, Twitter of LinkedIn via onderstaande sharebuttons? Mijn dank (en dat van de lezer) is groot!

 

Met winstgevende groet en heel graag tot 7 & 8 november!

Femke Hogema

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.