Vlog: Hoe Systems Processes en People zorgt voor meer winst, meer tijd en meer rust!

VLOG: Hoe Systems, Processes en People zorgt voor meer winst, meer tijd en meer rust!

Ik heb een Jetlag. Een behoorlijke. Alhoewel mijn lijf behoorlijk moe was, draaiden mijn hersenen vannacht op volle toeren. Ergens tussen 2:00 en 3:30 uur ontstond er in mijn hoofd een VLOG (Video Blog). Een VLOG over de reis die mijn gezin en ik maakte naar Amerika, en hoe mijn business in Nederland gewoon doorliep. Over het feit dat we gewoon 83 (!!!) producten verkochten terwijl ik aan het strand lag. Over hoe dat mij ontroert en waarom dat mij ontroert. En over hoe processen, systemen en mensen dit mogelijk maakten voor mij, en ook mogelijk kunnen maken voor jou…

Nieuwsgierig?

Kijk en luister dan snel naar mijn VLOG over Systemen, Processen en Mensen en ga met de vele praktische en winstgevende tips aan de slag!

Voor WinstgevendePlannen.nl zijn nog 4 kaarten beschikbaar.

Heb je vragen? Stel ze dan hieronder, dan reageer ik altijd.
Vond je dit artikel waardevol? Dan vind ik het super als je dit artikel wilt delen via de onderstaande share-buttons!

16 antwoorden
 1. Monique van Dam
  Monique van Dam zegt:

  Goedemorgen Femke, bedankt voor je inspirerende woorden over processen. Ik ben nu aan het ‘overstappen’ van (SEO) content management werk op aanvraag, wat ik nog steeds graag doe voor bestaande klanten, naar het geven van zoekmachine optimalisatie trainingen voor vrouwelijke ondernemers zoals ik zelf. Hoe word je beter gevonden in Google? Ik heb nu twee proeftrainingen SEO introductie gedaan en de belangstelling was groot en de reacties zijn heel positief. Ook over vervolgtrainingen om dieper op bepaalde onderdelen in te gaan. Ik vraag me af of het slim is om direct met de processen via bijvoorbeeld Autorespond te beginnen en daar nu in te investeren, of juist te wachten tot de eerste betaalde trainingen beginnen te lopen en eerst met bijvoorbeeld Eventbrite te werken. Wat kun jij aanraden?

  Beantwoorden
  • Femke Hogema
   Femke Hogema zegt:

   Hoi Monique,
   Dat is een goede vraag! Ik denk dat beide waar is. Enerzijds ben ik er voorstander van om eerst maar eens te ‘bewijzen’ dat je ergens geld mee kunt verdienen voordat je gaat investeren in automatisering. Anderzijds heb ik zelf ook wel eens de fout gemaakt om te lang te wachten met automatiseren, terwijl ik ‘wist’ dat het echt wel een succes ging worden. Het is een keuze die alleen jij kunt maken. Ben jij er van overtuigd dat je hier grote aantallen klanten mee trekt? Dan kun je er voor kiezen om het meteen goed aan te pakken. Wil je eerst bewijs? Doe dan de eerste 3 cursussen handmatig. Eventbrite is overigens een prima tussenweg. Het is ook een stuk automatisering, maar je koopt het extern in. Wellicht in combinatie met Mailchimp (gratis)? Je kunt dan later overstappen van Mailchimp naar Autorespond. Kun je hier verder mee?
   Succes met je trainingen!
   Groet Femke

   Beantwoorden
   • Monique van Dam
    Monique van Dam zegt:

    Dank je wel, Femke. Mailchimp heb ik inderdaad al goed ingericht, dus ben nu aan het kijken naar Eventbrite, omdat vooraf betalen mij toch wel handig lijkt. Als het drukker wordt, zal ik denk ik wel overstappen op Autorespond.

    Beantwoorden
 2. Brigitta
  Brigitta zegt:

  Hoi Femke, wat leuk om je via deze weg te zien en te horen. We kennen elkaar van de NEI opleiding en ik was toen je mentor. Op dit moment ben ik bezig met het opzetten van een Yin Yoga Docenten Opleiding, wat goed gaat. Ik heb als missie om succesvol te ondernemen, maar als ik jou zo hoor praten herken ik mezelf. Wat een tijd ben ik kwijt met alle handelingen. Tot nu toe heb ik daar veel van geleerd, maar ben zeker toe aan nieuwe mogelijkheden. Ik wil een lichaamsgerichte NLP training gaan ontwikkelen, zodat ik al mijn eigen ervaringen kan omzetten in een systeem met processen. Dus,…nu ik jouw YINspirerende filmpje zag, met leuk en prachtig gezin, dacht ik…..ik mail haar. Zou jou training iets voor mij kunnen zijn? YINspirerende groet, Brigitta de Roo – van den Bogert.

  Beantwoorden
  • Femke Hogema
   Femke Hogema zegt:

   Ha Brigitta,
   Ik weet heel goed wie je bent! 🙂
   Wat leuk je via deze weg weer te ‘ontmoeten’!
   Welke training bedoel je? Winstgevende Plannen van volgende week vrijdag? Hier lees je er alles over: http://winstgevendeplannen.nl
   Op WP breng je je doelen van 2017 in kaart en deze vertaal je in euro’s. Het is een training die waanzinnig veel inzicht geeft, zeker ook in welke processen er ingericht moeten gaan worden. Maar het thema van Winstgevende Plannen is niet processen, systemen en mensen. Al komt dat natuurlijk zeidelings wel aan de orde.
   Kan ik verder nog met je meedenken?
   Ik zou het gaaf vinden je weer te ontmoeten. En wat gaaf dat je bezig bent met een Docenten Opleiding en een Lichaamsgerichte NLP Training. Dat past jou natuurlijk enorm goed!
   Veel succes en graag tot ziens,
   Groet Femke

   Beantwoorden
 3. Mr FOB
  Mr FOB zegt:

  Hoi Femke, dat gaat je goed af, vloggen! Helder verteld, duidelijke boodschap. En leuk met die foto’s tussendoor. Een puntje waar je mogelijk iets aan hebt: ruim 13 minuten luisteren is voor mij aan de lange kant.
  Misschien moeten we van je gastblog op mijn blog binnenkort een gastvlog maken!
  Succes met winstgevendeplannen!

  Beantwoorden
  • Femke Hogema
   Femke Hogema zegt:

   Haha, eens, veel te lang voor een VLOG 😉
   Ook dat is een leerproces: Vloggen!
   En, het was ook bijna een mini-training. Misschien ga ik dat wel doen. Eens per maand een minitraining. Goed idee?
   Een GastVlog lijkt me leuk! We hebben contact!
   Groet Femke

   Beantwoorden
 4. Stella Cornellissen
  Stella Cornellissen zegt:

  Hi Femke,
  Ik vind het steeds weer inspirerend om je nieuwsbrieven te lezen. En info delen via een vlog is ook zeer prettig. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
  En ik ga me opgeven voor volgende week. Zweiersdal inspireert mag meer winstgevend worden in 2017! 😉

  Beantwoorden
 5. Margaret Rijkes
  Margaret Rijkes zegt:

  Wat een duidelijke vlog Femke. Zet je idd weer aan tot nadenken. Ik hou alles even in gedachten totdat ik mijn praktijk weer wat beter op de kaart heb met allerlei vernieuwingen. Heb er ook nog een baan van 24 uur bij voorlopig dus rustig aan. Maar dank je wel voor het delen!!
  Groet Margaret

  Beantwoorden
 6. Kathy
  Kathy zegt:

  Hoi Femke,
  Dank voor je vlog! Zeker de moeite waard.
  Ook al is al je info van belang, deel ik de mening dat je vlog iets korter mag.
  Misschien je info in tweeën delen 🙂
  Er zijn heel veel vlogs als je eenmaal in een bepaald digitale omgeving verkeert.
  Die van jou vindt is zo belangrijk vanwege je specifieke financiële kennis. Daarin ben je
  best uniek. Zeker voor ZZP’ers. groet, Kathy

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.