Ze vonden me de beste spreker

Ze vonden me de beste spreker

Afgelopen juni gaf ik op ProfitCon een gloednieuwe lezing. Dat had nogal wat voeten in aarde, die lezing. Het begon er mee dat ik maanden van tevoren checkte bij mijn klanten (de Profit First Professionals) of ze vonden dat ik wel een lezing moest geven op ProfitCon. Ik vroeg me namelijk af of ik mijn klanten, die al vele uren met me hadden doorgebracht, nog wel wat nieuws te vertellen had. En ik was ook gewoon heel erg onzeker, zoals ieder mens dat op zijn tijd is 😉

Afijn, je voelt hem aankomen. De algemene reactie was: ‘Wáááát zeg je? Natúúrlijk moet jij een keynote geven op je EIGEN event’. En dat was natuurlijk ook zo.

Vervolgens ben ik maanden bezig geweest met de vraag: Waaróver moet ik dan een lezing geven? Ik wilde niet in herhalingen vallen. In Savannah (USA) waar ik één maand voor het bewuste evenement met mijn mastermindgroep was, viel het kwartje. Er was maar één onderwerp waarover ik een lezing kon geven. Het onderwerp wat op dat moment nog zo kwetsbaar was dat ik emotioneel werd als ik er alleen maar aan dacht: Het creëeren van je eigen succes.

Het was kwetsbaar om heel veel redenen. Dat ik ondernemers help succesvol te zijn, is niet nieuw. Het is al jaren mijn missie om alle ondernemers te helpen een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen. Maar meer en meer durfde ik het financiële stuk daarin los te laten. En in plaats daarvan hele andere aspecten van succes toe te voegen. Zoals mijn eigen verhaal. Mijn eigen kwetsbaarheden, angsten, mislukkingen en successen. Maar ook de zachtere aspecten van succes. Mindset, gedachten, overtuigingen. Dat alles wilde ik gaan delen met 100 accountants. Eerlijk – dat was bloedspannend.

En toen kwam het moment daar. Op de tweede dag van ProfitCon opende ik de dag.

Ze vonden me de beste spreker

En het was geweldig. Het was de beste keynote die ik ooit gaf. Het was intens, persoonlijk en voor vele mensen life-changing.

Linda kwam na afloop naar me toe, met tranen in haar ogen. Ze zei: ‘Femke, Ik ben al jaren op zoek naar mijn waarom. Maar nu, tijdens jouw keynote, heb ik hem gevoeld.’
Miranda zei diezelfde avond: ‘Femke, je had geweldige sprekers. Mike Michalowicz is natuurlijk waanzinnig, en Annemarie van Gaal is super, en John Bates was zooo goed. Maar jij was de allerbeste. Jouw verhaal kwam echt binnen. Het heeft echt iets gedaan met me.’

Ik weet het, ik moet mezelf niet vergelijken met anderen. ‘Compete only with yourself’, leerde ik onlangs nog van mijn eigen coach Martijn. Maar toch, als anderen mij vergelijken met grote voorbeelden van mij, en mij de beste vinden, dan doet dat wel wat met me. Dan realiseer ik me, dat ik wat te zeggen heb. Dat ik mensen inspireer. En dat ik bijdraag. En precies dat, bijdragen, is waarom ik doe wat ik doe.

Ik draag ook graag bij aan jouw succes.
En wel op 7 & 8 november a.s. tijdens de tweedaagse Winstgevende Plannen. Het is een ander event dan ProfitCon. En ik zal niet dezelfde keynote geven 😉 Sterker nog, ik ga helemaal geen keynote geven. Ik ga je trainen – 2 dagen lang. Ik ga je aan het denken zetten, tips geven, coachen, opdrachten geven en nog veel meer. Je gaat reflecteren, delen en creëeren. Je gaat toevoegen, schrappen, balen en juichen. We gaan twee volle dagen (incl. een avondprogramma) werken aan jouw strategie voor 2020.

Als jij ook wilt bijdragen,
En als je dat graag concreet en winstgevend wilt maken,
aarzel dan niet langer en kom naar Winstgevende Plannen.
Ik ga graag met je aan de slag.

Succes is geen toeval. Succes creëer je door hebben van een goed plan wat je stap voor stap uitvoert.

Ben jij er klaar voor om je eigen succes te creëren?

Ja ik kom op 7 en 8 november naar Winstgevende Plannen!

De early bird prijs ad. € 597,- excl. btw geldt tot en met maandag 30 september! Daarna gaat de prijs omhoog.


Heb je nog vragen?
Mail ons gerust op team@profitfirst.nl en we helpen je verder!

Vond je dit artikel waardevol?
Wil je het dan delen op Facebook, Twitter of LinkedIn via onderstaande sharebuttons? Mijn dank (en dat van de lezer) is groot!

 

Met winstgevende groet en heel graag tot 7 & 8 november!

Femke Hogema

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.