Een verslag van een waanzinnig Seminar bij Tony Robbins in Londen – Unleash the Power Within

Vorige week was ik in Londen. Samen met 8.000 mensen uit meer dan 60 landen nam ik deel aan Unleash the Power Within van Tony Robbins. Een Waanzinnig seminar. Ik ben er nóg helemaal vol van!


IMG_2718       IMG_2766

Vier dagen lang zijn we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, bijna zónder pauzes, ondergedompeld in energie, inzichten en besluiten. ‘Unleash the Power Within’ heeft de naam ‘Life changing’ te zijn. En alhoewel het vandaag (ik ben net een week terug) moeilijk is om te zien of mijn leven écht is veranderd – ik moet zeggen: Ik ben veranderd. Ik denk anders, ik reageer anders, ik eet anders en ik doe dingen anders. Benieuwd naar wat ik anders doe? Ik verklap het verderop!

Het is onmogelijk om de energie en inzichten van vier dagen van 9:00 tot (soms na) middennacht samen te vatten in één nieuwsbrief. Dat ga ik dus ook niet doen. Maar ik benoem wel een aantal highlights. Wie weet, geeft het jou net dat duwtje in de rug wat je kon gebruiken om iets te veranderen in je leven!

“Your biography is not your destiny, it’s your decisions”
(Niet je geschiedenis, maar je besluiten bepalen je toekomst)

We hebben allemaal een verhaal. Je bent zo gewend aan je verhaal, dat je geneigd bent te geloven dat je verhaal waar is. Ik geef een voorbeeld van één van mijn klanten. Iedere keer als ik haar ontmoet, laat ze me verstelt staan. Ze heeft haar financiën buitengewoon goed op orde. Ze heeft een prachtig plan, ze houdt haar boekhouding goed bij en ze deed dit jaar zelf haar aangifte inkomstenbelasting. Toch blijft ze mij vertellen dat ze ‘het allemaal niet zo goed snapt’. En dat ze ‘bang is dat het niet klopt’. Ze gelooft zo sterk in het verhaal wat ze vroeger leerde ‘Jij kunt niet rekenen’, dat ze de feiten (ze snapt het als één van de besten en haar berekeningen zijn foutloos) gewoon ontkent! En zo heeft iedereen zijn eigen verha(a)l(en). Wanneer je stopt verhalen te geloven die niet waar zijn, en je gaat zien wat er wél waar is, dan kun je de juiste keuzes maken. En het zijn die keuzes die je toekomst bepalen.

3 Sleutels voor een doorbraak
Wanneer jij helder hebt welke keuzes je te maken hebt, is het volgens Tony geen rocketscience om je doelen te bereiken. Wat zijn dan de 3 sleutels voor een doorbraak? Tony spreekt over State, Story en Strategy.
Met de juiste mindset, het juiste verhaal én de juiste strategie, kun je alles bereiken waarvan je droomt. In dit korte filmpje van slechts 3 minuten legt Tony uit wat hij hier mee bedoelt.
Hoe je in de juiste State (mindset) komt, dat kan ik je hier niet uitleggen, dat moet je ervaren – maar ik heb wel een fotootje voor je, als bewijs 🙂

IMG_2790 2

“Build muscle to change”
(Verandering vergt oefening)

Veranderen betekent uiteindelijk dat je in actie komt. Ik weet zeker dat jij, als je dit leest, zo een aantal zaken kunt verzinnen die je anders wilt. Je wilt meer sporten. Meer echte aandacht voor je geliefden. Je boekhouding regelmatig bijhouden. Gezond eten. Minder op social media zitten. Zaken die an sich niet ingewikkeld zijn. Met de juiste mindset, het juiste verhaal en de juiste strategy zijn deze veranderingen (en heel veel andere) prima te realiseren. Maar… realiseer je dat je hersenen van nature graag terugvallen in oud en bekend gedrag. Je moet je hersenen, je hele systeem eigenlijk, trainen in het nieuwe gedrag. Wanneer je nieuw gedrag 6 weken lang op dagelijkse basis bijhoudt, dan is dat nieuwe gedrag ingesleten en dan kost het je nog weinig moeite. Zo poets je ook dagelijks je tanden, zonder je dagelijks af te vragen of je daar nu wel zin in hebt. Toch discipline dus… En vind je ‘discipline’ een vies woord? Verander dan je verhaal!

Aristoteles zei het al: ‘Through discipline comes freedom – tweet this

Zelf heb ik vanmorgen én gemediteerd én een uur snelgelezen (een financieel boek uiteraard!) en net heb ik een korte wandeling gemaakt. Ook drink ik maximaal 3 kopjes koffie per dag – en niet meer na 18:00 ’s avonds en verlaat ik minimaal 3 keer per dag mijn computer om 1 minuutje oefeningen te doen. Allemaal zaken die ik me al járenlang heilig voor neem te doen, en nu doe ik ze!

Tot slot doe ik je nog een kleine belofte voor de toekomst. Ik heb heel goed opgelet vorige week. Ik heb goed gekeken naar de wijze waarop Tony 8.000 mensen aanzet tot blijvende verandering. Ik raad iedereen aan om volgend jaar zélf naar Tony te gaan, maar ik beloof je, mijn eigen trainingen zullen meer en meer gericht zijn op het daadwerkelijk behalen van je resultaten. Ik wil niet trainen om je een leuke dag te bezorgen (al is dat natuurlijk mooi meegenomen), maar ik wil trainen om je te helpen Financieel Succesvol te Ondernemen. Reserveer je 10 juni vast in je agenda? Dan krijg jij de kans om in één dag je eigen Winstgevende Plan te maken. Een plan wat je niet in de la legt, maar wat je gaat uitvoeren! Een plan waarmee je geld gaat verdienen! Eind deze week / begin volgende week hoor je er meer over!

Graag tot 10 juni 😉

Heb je vragen?
Reageer dan hier. Ik reageer altijd!

Met Financieel Bewuste groet,
Femke Hogema

 

Vond je dit artikel interessant?
Dan doe je me er een groot plezier mee als je het artikel deelt in je netwerk. Dat kan met behulp van onderstaande buttons.

8 antwoorden
 1. Kit
  Kit zegt:

  Hoi Femke,
  Leuk artikel! Ik was al benieuwd hoe het was in Londen, ik wil zelf ook graag gaan. Volgend jaar misschien. Bedankt voor je verslag!
  Jouw boek heb ik natuurlijk al!
  Hartelijke groeten,
  Kit

  Beantwoorden
 2. Jasper
  Jasper zegt:

  Super mooi artikel. Ik ben jaloers. Soms doet het voor mij iets te overdreven Amerikaans aan maar ik geloof meteen dat je er een hoge doses energie van krijgt. Mag ik vragen wat de kosten zijn voor een 4 daagse seminar?

  Beantwoorden
  • Femke Hogema
   Femke Hogema zegt:

   Dank Jasper!
   En, check even UPW (unleash the power within) dat is nu april weer, in London. De investering voor het seminar is rond de 1.000 euro. Succesgids organiseert dit vanuit NL. Je hebt uiteraard nog de bijkomende hotel en vluchtkosten. Ik ben er ook 😉
   Femke

   Beantwoorden
 3. Ayse
  Ayse zegt:

  Hi Femke, wat leuk je verslag te lezen. Ik ben net paar dagen terug van London en Tony UPW.. het heeft enorm veel impact gehad. De 10 day challenge ook gestart. Wat een fantastische ervaring.
  Een vraagje:? ik voel me ineens echt heel raar.. zoveel enthousiasme en zoveel energy.. nu ineens ben ik stil en angstig.. totaal niets voor mij. Heb jij hier vaker over gehoord? Groetjes, Ayse

  Beantwoorden
  • Femke Hogema
   Femke Hogema zegt:

   Hi Ayse,
   Wat leuk, ik was er dit jaar ook weer 😉

   Geef je lijf tijd om alles te verwerken!

   Zit je op FB? Stel je vraag dan in de besloten FB groep: Tony Robbins Nederland en Belgie
   Dan krijg je vast veel reacties!

   Liefs Femke

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.