Ik ben BusinessBabe in Quote!

Ik was deze maand de BusinessBabe in Quote! Een eervolle plek die me klanten heeft opgeleverd! En los daarvan: Wat wás dat een gave ervaring!

De rubriek BusinessBabe is een maandelijks terugkerende rubriek  waar ik in de zomer voor benaderd ben. Deze rubriek draait om de foto. Het interview is slechts bijzaak.

Ik werd in september welkom geheten door een fotograaf, twee visagisten en een stylist in een fotostudio in Amsterdam. Ik voelde me werkelijk ‘model-voor-één-dag’. Ik werd opgemaakt, aangekleed en kreeg mooie hakken aan. Mijn haar en nagels zijn gedaan. Er werd aan me geplukt, gefrutseld, geduwd en getrokken. En ziehier het resultaat.

Maanden later werd ik gebeld voor een telefonisch interview van twintig minuutjes. En tot op de dag van vandaag vraag ik me af: ‘Wat vind ik er nu eigenlijk van, dat mijn omzet, mijn winst en mijn tarieven in de Quote staan?’. Een interessante vraag voor een artikel vond ik. Dus; de volgende nieuwsbrief gaat over geld 🙂

4 antwoorden
 1. Marlène Langbroek
  Marlène Langbroek zegt:

  Hoi Femke, Wat leuk! Een supermooie foto. Leuk om te zien hoe je er ook uit kunt zien 🙂
  Je boek en aantekeningen van de training er onlangs nog bij gepakt om door de boekhouder opgemaakte jaarrekening goed te kunnen bestuderen en een goede gesprekspartner te kunnen zijn.
  Groetjes,
  Marlène

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] februari schitterde ik als BusinessBabe in de Quote. In het artikel staan bedragen. Omzet, winst, tarieven, zelfs mijn inkomen vertel ik aan iedereen […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.