Netwerkbijeenkomst voor zelfstandige ondernemers Gemeente Alkmaar

Op de netwerkbijeenkomst van de Gemeente Alkmaar voor zelfstandig ondernemers verzorg ik een korte workshop ‘Financiën voor ZZP’ers’ met praktische tips.

Het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar is blij met de Alkmaarse ondernemers. Zij zorgen voor werkgelegenheid en weten waar behoefte aan is in de stad. Een groot deel van deze ondernemers betreft zelfstandige ondernemers (zzp-ers). Deze doelgroep is nog steeds groeiende, ondanks de economische crisis. Zij zijn de professionals van de toekomst, waar het Alkmaarse college  graag in wil investeren. Daarom nodigt het college alle zelfstandige ondernemers uit voor een bijeenkomst waarbij zij kennis kunnen opdoen en delen.

Datum:  29 september 2012
Tijdstip:  13:30 – 18:00 uur
Locatie:  De Telefooncentrale, Koelmalaan 350 (voormalig KPN-gebouw)

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in deze netwerkbijeenkomst en wil je één of twee workshops volgen?
Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Workshops
Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat zzp-ers behoefte hebben aan het uitbreiden van hun netwerk en (specifieke) kennis. Daarom organiseert de gemeente, in samenwerking met een aantal sponsoren, vier verschillende workshops, die in twee rondes worden gegeven;

Ronde 1 (14:00 – 14:45 uur)

 • Financiën voor zzp-ers (Healthy Finance)
  Femke Hogema, bekend van het boek ‘Financiën voor zzp’ers’, geeft praktische tips om je financiën op orde te krijgen. Zij maakt ondernemers op een leuke manier financieel bewust.
  Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank
 • Acquisitie voor zzp-ers (www.deAcquisitiecoach.nl)
  Ben je goed in je vak, maar heb je toch moeite om genoeg klanten te vinden? Jan Boon, bekend van ‘Acquisitiebootcamp’, geeft je tips voor een goed acquisitieplan.
  Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door de WEA Groep

Ronde 2 (15:00 – 15:45 uur)

 • Social Media voor zzp-ers (Just Connecting)
  Vincent Smit werkt volgens het credo ‘Stop met verkopen, wordt gekocht’. Hij is een expert op het gebied van Social Media. Tijdens de workshop laat hij zien hoe je deze media kunt inzetten om gevonden te worden.
  Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Just Connecting
 • NLP voor zzp-ers (Matau Training & Coaching)
  Ellen Huiberts legt je uit hoe je kunt werken aan persoonlijke groei. Ontdek hoe je van daaruit de juiste doelgroepen bereikt en je product of dienst op jouw eigen wijze in de markt zet.
  Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Ikwordzzper.nl

Naast de verschillende workshops nodigt de gemeente Alkmaar ook een aantal ondernemers uit die gebruikmaken van zzp-ers. Zij lopen rond tijdens de bijeenkomst om het netwerken nog effectiever te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.