vuurloop winstgevende plannen

Focus of verbrand je voeten!

Weet je wat ik afgelopen weekend heb besloten? Dat we in november tijdens Winstgevende Plannen! een vuurloop doen! Ik zeg het gewoon nog een keer. Jij kan donderdag 7 november ’s avonds, als onderdeel van Winstgevende Plannen! over vuur lopen.

Ik geloof dat iedereen succesvol kan zijn. Succesvol zijn betekent in mijn optiek dat jij jouw persoonlijke doelen behaald. Wat jouw missie in je leven ook is, ik geloof dat jij die kunt waarmaken. Maar het gaat niet vanzelf. Dat vraagt een glasheldere focus en het vraagt van je dat je de juiste acties uitvoert.
Er kan vanalles in de weg zitten waardoor je niet doet wat je te doen staat. Belemmerende gedachten, oude, vastgeroeste overtuigingen, angsten. Dat weerhoudt je er van om te stralen en het spel groots te spelen.

Het is mijn intentie dat Winstgevende Plannen! een event is waar je alle tools, technieken, mindset en motivatie krijgt om je plannen te maken maar ook om ze uiteindelijk te realiseren. Het is mijn intentie dat je op Winstgevende Plannen! álles krijgt om van 2020 jouw beste (en meest winstgevende) jaar ooit te maken.

Daar hoort bij dat we je doelen vertalen in een winstgevend plan (zodat je weet hoeveel jij met je doelen gaat verdienen) en dat we daar een marketing en verkoopplan aan koppelen. Daar hoort bij dat we een super concreet actieplan maken zodat je precies weet wat je de eerste 12 weken na Winstgevende Plannen! te doen staat om je doelen te behalen. En daar hoort ook bij dat we aan de slag gaan met je mindset, je focus en je belemmeringen.

Over hete kolen lopen is iets wat al duizenden jaren gebeurd. Het is een krachtig ritueel om verandering te bewerkstelligen. De vuurloop op de donderdagavond van Winstgevende Plannen! zou zo maar eens de stap (stappen eigenlijk) kunnen zijn waardoor jij in 2020 jouw eigen succes gaat creëren.

Klinkt het spannend? Zo’n vuurloop? Ja, weet je, dat is het ook gewoon. Ik liep in mijn leven al 5 keer over vuur, en het is iedere keer weer spannend. Maar je hoeft niets 😉 Pas als je voor het vuur staat beslis je of je loopt, en niet lopen is even krachtig als wel lopen. In een voorbereidende oefening bepaal je je doel(en) en identificeer je je angsten en blokkades.

Door je tijdens het lopen focussen op je doel, en niet op je angsten en blokkades, kun je ongeschonden het vuur over lopen.
Ik begeleid de vuurloop niet zelf. Ik kan veel, maar dit laat ik voorlopig even aan me voorbij gaan 😉 We doen dit onder begeleiding van Guus, die al eerder voor mij en mijn klanten een vuurloop begeleidde.
Guus begeleidt al meer dan 20 jaar vuurlopen en hij doet dat met liefde en respect voor het vuur en de lopers. Guus gebruikt géén ’tjakka achtige technieken’; hij begeleid je om puur en op eigen kracht jouw eigen vuur op te stoken en op die energie het vuur te trotseren.

vuurloop winstgevende plannen

Vuurlopen is in mijn optiek iets wat ieder mens een keer moet kunnen ervaren. Omdat het je een kracht geeft waar je jaren, misschien wel je leven lang, op verder bouwt.

Gun jij jezelf deze kans?

Wacht dan niet te lang, want het aantal tickets is beperkt en sinds ik begin deze week aankondigde dat we een vuurloop gaan doen, stromen de bestellingen binnen.

Ja ik kom naar Winstgevende Plannen!

Heb je nog vragen?
Mail ons gerust op team@profitfirst.nl en we helpen je verder!

Vond je dit artikel waardevol?
Wil je het dan delen op Facebook, Twitter of LinkedIn via onderstaande sharebuttons? Mijn dank (en dat van de lezer) is groot!

Met winstgevende groet en heel graag tot 7 & 8 november!

Femke Hogema

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.