Een videoboodschap vanaf Schiphol voor jou

Een videoboodschap vanaf Schiphol voor jou!

Ik ga drie dagen naar Savannah waar ik ga leren met mijn ‘tribe’. Even afstand nemen van mijn bedrijf om de route naar succes verder vorm te geven. Maar ik ga ook achter de schermen bij een baseball Game van de Savannah banana’s en vertel ik je er alles over in mijn videoboodschap:

Met winstgevende groet,

Femke Hogema

4 antwoorden
  1. Hans de Groot
    Hans de Groot zegt:

    Het is goed om afstand te nemen. Doelen en dromen met winst die je van te vroren bedenkt hoor ik je zeggen. Dus een keuze om winstgevend te zijn? En dan kan je gedachte in de weg zitten zeg je. Wat is jou droomverhaal eigenlijk? In ieder geval wil ik proberen om ook voor jou een heerlijke droom te gaan verwezenlijken in Dipolog city, doe je dan mee? ( ik vertel je er graag meer over) Ik zie dat je in ieder geval wel van avontuur en van reizen houd en die droom die ik heb is echt heel erg mooi en ondanks het feit dat ik je bijna niet ken, nodig ik je toch graag uit om mijn droom samen met jou en nog vele anderen te gaan verwezelijken. Ik hoor graag van je.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.