Waarom twee dagen? Ik ben best druk... #WinstgevendePlannen

Waarom twee dagen? Ik ben best druk… #WinstgevendePlannen

Waarom twee dagen? Ik ben best druk….

Op 7 & 8 november a.s. organiseer ik voor de 7e keer het event Winstgevende Plannen. Voor het eerst een tweedaagse. En dat is voor sommige ondernemers best een belasting! Twéé dagen niet declarabel werken. Twee dagen waarin het werk zich opstapelt. Poeh. ‘Kan het niet in één dag?‘ vraag je je wellicht af.
Ja en nee. Winstgevende Plannen was voorheen altijd één dag. En in die dag werden geweldige resultaten behaald. Echt. Ik overdrijf niet. Toen ik een aantal deelnemers vroeg wat het effect was van een Winstgevend Plan, zeiden ze dit:

Dat ik nu potdikkie op schema lig op weg naar een omzet waarover ik nooit had durven dromen.
– Maja Donker, Van Knakenstein

Het heeft mij doen inzien dat ik mijn verdienmodel moest veranderen. Dat heb ik ook gedaan en mijn omzet is gestegen!
– Angelique van der Meyden, Het Virtuele Regelhuis

Maar, ik kreeg ook deze reactie:

Ik heb daarna wel een aantal stappen voor gezet en veel bereikt, maar met echte focus had ik er meer uit kunnen halen. De winst is wel goed gestegen!
– Sandra Houvast, Houvast Winst en Cijfers

En dat zette me aan het denken. Natuurlijk, dat haar winst goed is gestegen dankzij Winstgevende Plannen is geweldig, maar ze zegt ook: Met echte focus had ik er meer uit kunnen halen.

Op de eerste dag van Winstgevende Plannen vertaal je je plannen, ideeën en doelen in cijfers. Je ziet zwart op wit hoeveel je gaat verdienen met je plannen. Dat is het echte Winstgevende Plan. Dat is geweldig. Maar, het is niet altijd genoeg. Want inzicht staat niet altijd garant voor actie. Wat ga je nu precies doen om je doelen te behalen? Hoe doe je dat met marketing? En wat doe je volgende week maandag als je je laptop open slaat? Daarop gaf het winstgevende plan geen antwoord.

Dus toen besloot ik dat er een dag 2 moest komen. Een ochtend voor je marketing- en salesplan (je maakt een funnel en besluit hoe jij van geïnteresseerden klanten maakt. Waar je ze gaat vinden en hoe je ze converteert) en een middag voor je 12-wekenplan. Een plan waarin van dag tot dag staat welke acties jij moet nemen om je doelen te realiseren.

Do the work and you will succeed!

En omdat ik toch bezig was, besloot ik op de avond van dag 1 een vuurloop te organiseren. Zodat je eventuele mentale blokkades de mond snoert en je alles wat jouw succes in de weg staat in 2 dagen elimineert!

Tot slot – Het verschil in intensiteit tussen 1 en 2 dagen is enorm. Doordat je twee dagen van huis bent, neem je meer afstand en ga je dieper het proces in. Je gaat intensere verbinding met anderen aan. De transformatie is gewoonweg vele malen groter.

Daarom is Winstgevende Plannen 2 dagen. 

Klaar voor? Meld je dan aan voor Winstgevende Plannen op 7 & 8 november 2019.
Winstgevende Plannen is een tweedaags event incl. een avondprogramma (inclusief een Vuurloop als je wilt!).
De ticketprijs is € 997,- excl. btw. Tot eind deze maand bestel je je ticket in de early bird voor maar € 597,- excl. btw.

Ja, ik ben er klaar voor om grote winstgevende stappen te zetten! Ik meld me aan voor Winstgevende Plannen!

 

Ik besloot mee te doen aan Winstgevende Plannen! omdat ik eigenlijk maar wat deed. Ik vroeg wat ik dacht te kunnen vragen en nam eigenlijk allerlei opdrachten aan die ik niet eens leuk vond of die niks opleverden. Ik wilde dat meer zelf in de hand hebben en niet aan het toeval overlaten. Ik dacht altijd dat ik slecht kon sturen welke klanten me zouden gaan bellen, maar daar heb je meer invloed op dan je denkt!
Na Winstgevende Plannen! heb ik goed overzicht over mijn inkomsten en de tijd die ik aan opdrachten besteed. Gek eigenlijk, mijn hardlooptijden en dus mijn resultaten van mijn inspanningen en ook mijn doelen weet ik uit mijn hoofd. Van mijn bedrijfsresultaten had ik geen flauw idee!
Barbara van der Vaart – Een goed verhaal

Tijdens Winstgevende Plannen heb ik financiële doelen gesteld en deze heb ik uitgesplitst naar doelen per maand. Het werken met maanddoelen leidde tot bewustere acties en keuzes in wat ik wel en niet doe. Ik heb deze maand € 6.500 meer omzet gemaakt dan in eerste instantie ingeschat. Winstgevende Plannen! heeft echt effect gehad!
Claudia Broeke – Zwemanalyse.nl

Lees hier meer testimonials en het programma

 

Heb je nog vragen?
Mail ons gerust op team@healthyfinance.nl en we helpen je verder!

Vond je dit artikel waardevol?
Wil je het dan delen op Facebook, Twitter of LinkedIn via onderstaande sharebuttons? Mijn dank (en dat van de lezer) is groot!

 

Met winstgevende groet en heel graag tot 7 & 8 november!

Femke Hogema

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.